Romige pasta met prei en tonijn

Ingrediënten
- 200 gram glutenvrije pasta
- 1 blikje tonijnstukken
- 100 gram mon chou
- 200 gram crème fraîche
- 150 gram mais
- 1 prei (ongeveer 250 gram)
- Zout en peper naar smaak
- 1 eetlepel olie
Bereiding
- Kook de glutenvrij pasta volgens de verpakking
- Snij de prei in halve ringen
- Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak de prei op hoog vuur ongeveer 5 minuten. Als de prei geslonken is kun je de crème fraîche en de mon chou in kleine stukjes toevoegen. Draai het vuur lager en laat de mon chou zachtjes door de prei smelten
- Laat de blikjes tonijn en mais uitlekken en roer door de romige prei. Laat de boel nog een paar minuten doorwarmen en voeg ondertussen zout en peper toe
- Schep de gekookte pasta door de saus en serveer
Dit recept is glutenvrij. Voor mensen die lactosevrij, vegetarisch of vegan eten is dit gerecht niet geschikt.